Easy Origami

  
Idag var en mulen dag. Vi satt inne och gjorde pappersloppor och jag fick för mig att ge mig på lite enklare origami. Först försökte jag på Henrys begäran göra en fladdermus men misslyckades totalt med detta. Det fick bli en kanin och en hund istället. Tutorial här och här

Today was cloudy and we stayed inside making fortune tellers out of paper. I also wanted to try and make some easy origami. Henry wanted me to make a bat which I tried and failed at. Instead I made a rabbit and a dog. Tutorials here and here.

Advertisements

One thought on “Easy Origami

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s