Shiny Happy Space Craft

DSC_3230DSC_3175

Detta är en liten rymdraket som vi gjort av en toapappersrulle och äggkartong. Rullen målades blå och på den fäste vi lite blått glansigt tyg. Nosen gjordes av en bit från en äggkartong, likaså vingarna som är en nosbit delad i två delar. Henry ville att den skulle gnistra så det blev rött glitter på nosen och svart glitter på vingarna. Henry fick sedan måla raketeld på ett papper som jag klippte till, rullade ihop och fäste därbak. Detta var vår inspiration.

This is a small rocket ship that we made from a toilet paper roll and pieces of egg carton. Henry painted the roll blue and then we put a piece of shiny fabric on it. The front of the space ship is a piece of egg carton as well as the wings that are a front piece cut in halves. Henry wanted it to shine so he put red glitter on the front and black glitter on the wings. Then he drew flames on a piece of paper that I cut and attatched to the back. This was our inspiration.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s