Christmas Cake Pops

DSC_2655 DSC_2665

Okej, dessa faller väl kanske inte in i kategorin “pyssel” men jag tyckte de blev ganska söta så därför hamnar de här ändå. I morgon är det julafton och detta är vad jag huvudsakligen kommer att bjuda på i efterrättsväg: pepparkaks-cake pops med chokladfrosting och citron-cake pops med citronfrosting. Det är tur att jag har familjen som har kunnat hjälpa mig att smaka av smeten eftersom jag själv är dunderförkyld och har tappat allt smaksinne (lite olägligt så här i juletider). Jag använde mig av en cake pops-maskin för att göra själva bollarna, och dekorerat har jag huvudsakligen gjort med Dr Oetkers silverströssel. Jag använder oasis klätt i omslagspapper att sätta cake popsen i.

Ok, these may not fall in to the category “crafts” but I thought they turned out kinda cute so I’m posting them here anyway. Tomorrow is Christmas Eve and this is what I will mainly be serving for dessert: gingerbread cake pops with chocolate frosting and lemon cake pops with lemon frosting. I’m lucky to have had my family here today to help me with tasting the batter since I’ve got a major cold and have lost my sense of taste (a little unfortunate since it’s Christmas and all…). I used a cake pop maker for the balls and they are maily decorated with Dr Oetkers Silver sprinkles. I use oasis in wrapping paper to put the cake pops in.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s