Washi Tape Christmas Ornament

DSC_2514 DSC_2423washi

Henry älskar att hålla på med tejp så han fick göra denna washigran att hänga i julgranen. Vi limmade grönt papper på kartong och gjorde granen med hjälp av en pepparkaksform. Det slutade ju med att Henry täckte alltihop med tejp så det gröna pappret var ju egentligen ganska överflödigt. När han var färdig med tejpandet penslades granen med Mod Podge för att få tejpen att sitta fast.

Henry loves using tape so he got to do this washi tape christmas tree to hang in the real christmas tree. We glued green paper on to cardboard and made the shape with the help of a cookie cutter. Henry ended up covering the whole thing with washi so the green paper was a bit unneccesary. After he was done with the tape we Mod Podged the whole thing to make the tape stick.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s