The Craft Room part 2: Pimp My Sewing Machine

sewingmachine1

Namnlöst-2

Jag bestämde mig för att göra min symaskin lite piffigare genom att sy ett nytt överdrag till den istället för det trista vita (och lite fläckiga) överdrag den hade. Jag hade en stuvbit med ett jättefint retrotyg som var precis rätt storlek för ett överdrag så det blev det jag använde. Jag fodrade överdraget inuti med ett enfärgat bomullstyg eftersom det blommiga tyget var ganska tunt och genomskinligt. Jag vet dock inte riktigt hur jag tänkte när jag tog måtten för överdraget blev jättetajt och täckte symaskinen preciiis. Men men, jag får väl vara nöjd med det!

I decided to make my sewing machine a little cuter by making a cover for it. I had a piece of really pretty retro fabric that was just big enough so that’s what I used. I also lined it with another fabric since it was quite thin and see-through. I don’t know what I was thinking when I too the measurements for the cover though, it ended up being veeery tight. But at least it fits so I’m happy with that!

Advertisements

One thought on “The Craft Room part 2: Pimp My Sewing Machine

  1. Pingback: The Craft Room part 5: It’s Finished! | wecreatestuff

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s