Salt Dough Mania

DSC_2160

Eftersom Henry älskar att måla på små pilliga saker så tänkte jag att vi borde göra lite trolldegsfigurer. Detta blev reslutatet, så nu har han hur mycket som helst att måla när han känner för det. Henry gillade att göra trolldeg, det var roligt både att blanda degen och att göra figurerna. Receptet som vi tog från Jozo Salts hemsida var dock helt värdelöst. Jag fick tillsätta massa mer mjöl än vad som angavs, och figurerna var inte alls tillräckligt torkade efter en timme. Nästa gång får jag leta reda på ett annat recept.

Since Henry loves painting tiny things I thought it would be a good idea to make some salt dough shapes for him to paint. This was the result and now he has lots of things to paint whenever he feels like it. Henry really liked making these, it was fun both to mix the dough and to make the shapes. The recepie however was not good at all, I had to change it. Next time I’ll try another one.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s