Egg Carton Masks

egg carton masks

image (1)

Det här var ett jätteroligt projekt att göra. Vi fick inspirationen från barnprogrammet Philofix. Vi skar ut delar av äggkartonger som min son sedan fick måla i färger han valde själv. Att måla är det bästa han vet så han gillade verkligen att göra dessa. Efter att de hade torkat dekorerade vi dem med hjälp av lim och glitter samt fäste ögonbryn på dem. Han ville inte leka med dem sedan dock, han tyckte bara det var kul att göra dem.

This was a really fun project to make. It was inspired by the kids crafts program Philofix that my son loves.  We cut out parts of egg cartons and my son got to paint them in colors of his choice. Painting things is his favourite thing so he really liked making these. After they had dried we decorated them with glue and glitter and put som eyebrows on them. He didn’t actually want to play with them afterwards though, he just liked making them.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s