The Teachers Pendant

DSC_4948

Detta halsbandshänge gjorde jag i den kreativa utmaningen och det var en present till en vän som är lärare. Jag googlade citat om lärare och hittade detta som jag tyckte lät trevligt. Sedan photoshoppade jag ihop bilden och skrev ut den på en färgskrivare. Jag fäste bilden med Mod Podge på ett tomt metallhänge och förseglade sedan det hela med Mod Podge Dimensional Magic.

This pendant was made in the creative challenge and it was a gift for a friend of mine who is a techer. I googled quotes about teachers and found this one which I really liked. I made the image in Photoshop and printed it. Then I Mod Podged it onto an empty metal pendant and sealed it with Mod Podge Dimensional Magic.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s