Minimalist Wall Art

DSC_7738   DSC_7734

Jag vet att jag använde en tutorial för detta projekt (också en del av den kreativa utmaningen), men jag kan dessvärre inte hitta den nu. Hursomhelst så köpte jag en bit färgglatt tyg och spände över en träram. Därefter placerade jag ut självhäftande vinylbokstäver och målade hela klabbet med vit akrylfärg. När färgen hade torkat kunde bokstäverna tas bort för att visa de glada färgerna.

I know I used a tutorial for this project (also part of the creative challenge), but unfortunately I just can’t find it at the moment. Anyway, I bought some colorful fabric and mounted it on a wooden frame. I then placed adhesive vinyl letters on the fabric and painted the whole thing with white acrylic paint. After it had dried the letters could be removed to reveal a little bit of the colorful fabric.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s