Canvas Wall Art

DSC_4337    DSC_43401

Denna tavla ingick också i den kreativa utmaningen. Jag använde denna tutorial. Om jag hade gjort tavlan nu så skulle jag ha kommit på ett eget mönster men eftersom jag precis hade börjat med skapande verksamhet igen när jag gjorde denna så följde jag helt enkelt idén rakt av, jag tog bara en annan färg. Jag använde en canvastavla, Elmers Glue och turkos akrylfärg.

This painting was also made in the creative challenge. I used this tutorial. Had I done the painting now I would have come up with my own desig but since I was just starting to stretch my creative muscles again I just kind of did things by the book, the only thing I changed was the color. I used a canvas, Elmers Glue and turqoise acrylic paint.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s